Paleontologické zpracování lokality Rybičková skála - Kemsa, Jiří (2012)
V předložené bakalářské práci jsem shrnul dosavadní poznatky o paleontologických nálezech na lokalitě Rybičková skála, provedl terénní dokumentaci současného stavu lokality, systematicky zařadil fosílie pocházející z vlastních sběrů a materiál zastoupený ve sbírkách Ústavu geologických věd. Z rostlinných nálezů jsem určil druh Walchia piniformis Sternberg a rod Calamites sp. Nalezl jsem 12 kusů fosílií ryb. Veškeré vlastní nálezy ryb i exempláře ze sbírek ÚGV patřily k endemickému druhu Neslovicella rzehaki Štamberg.