Vztah podzemních a povrchových vod při západním okraji rosicko-oslavanského revíru - Švihálek, Jiří (2012)
Tato bakalářská práce se věnuje vztahu podzemních a povrchových vod při západním okraji rosicko-oslavanského revíru. Cílem práce je lokalizovat na povrchových tocích místa infiltrace vody do důlních vod a tyto jevy kvantifikovat. Za tímto účelem byla provedena v březnu 2012 na tocích Balinka, Bobrava a Bílá voda měření průtoku pomocí hydrometrické vrtule. Práce obsahuje výsledky a jejich vyhodnocení.