Vyhodnocení propojení hluboké a mělké zvodně na příkladu lokality Benátky nad Jizerou - Šrámek, Martin (2012)
V této bakalářské práci byly vyhodnoceny výsledky čerpací zkoušky na hydrogeologickém vrtu. Byly stanoveny základní hydraulické parametry kolektoru a poloizolátoru. Dále bylo vyhodnoceno mezivrstevní přetékání mezi křídovým a kvartérním kolektorem.