Ramenonožci z vybraných badenských lokalit karpatské předhlubně na Moravě - Pavézková, Jana (2012)
V této bakalářské práci se věnuji shrnutí dosavadních poznatků o nálezech ramenonožců v badenu a systematickému zpracování nálezů ramenonožců z vybraných karpatských lokalit na Moravě (Židlochovice). Determinovala jsem 3 rody ramenonožců. Převažují zástupci rodu Argyrotheca nad rody Joania a Megathiris, všechny rody patří do čeledi Megathyrididae.