Hladina Vitaminu D v české populaci a její kolísání v průběhu roku - Navrátilová, Marcela (2012)
Bakalářská práce se zabývá vitamínem D. Teoretická část popisuje jeho složení, metabolizmus a nemoci spojené s nedostatkem vitamínu D. Praktická část monitoruje hladinu vitamínu D u pacientů FN Brno-Bohunice v závislosti na ročním období a pohlaví.