Informovanost žen o nádorovém onemocnění prsu - Procházková, Valéria (2012)
Bakalářská práce se zabývá informovanosti žen o nádorovém onemocnění prsu. Je rozdělena na dvě části. V teoretické části je obsažen stručný přehled o problematice nádorového onemocnění prsu a objasnění základních pojmů. Praktická část analyzuje výsledky dotazníkového šetření, kde jsem zjišťovala míru informovanosti žen o prevenci, rizikových faktorech, diagnostice a léčbě nádorového onemocnění prsu v závislosti na věku, bydlišti a vzdělání. A analyzovala, v které oblasti onklogické problematiky prsu (prevence, rizikové faktory, diagnostika, léčba) jsou ženy informovány nejvíce.