Informovanost dívek ve věku od 13 - 15 let o karcinomu děložního čípku - Feberová, Petra (2012)
Bakalářská práce s názvem „Informovanost dívek ve věku od 13-15 let o karcinomu děložního čípku“ je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá termínem informovanost vzhledem k dnešní generaci dívek a možnosti zvýšení povědomí ohledně karcinomu děložního čípku, dále se zabývá etiologií nádorových změn, primární prevencí, screeningem karcinomu děložního hrdla a klinickým obrazem a terapií prekanceróz a zhoubných nádorů hrdla děložního. Analytická část zjišťuje znalosti dívek vzhledem ke stanoveným cílům práce.