Informovanost a zájem matek o očkování dětí proti tuberkulóze - Ješinová, Hana (2012)
Bakalářská práce zjišťuje názory veřejnosti na zrušené očkování proti TBC. V teoretické části stručně popisuje problematiku TBC a v praktické části informovanost a zájem matek o očkování. Tato práce je odráží zájem populace o vlastní zdraví a zájem o sebevzdělávání.