Porovnání stanovení funkční aktivity FVIII koagulační jednofázovou a fotometrickou metodou - Rychlá, Jana (2012)
Ve své bakalářské práci se zabývám porovnáním stanovení funkční aktivity FVIII koagulační jednofázovou a fotometrickou metodou u pacientů s hemofilií A. Cílem mé práce je porovnat a statisticky vyhodnotit tyto dvě metody na různých hladinách FVIII a určit pacienty, kteří budou více profitovat z fotometrické metody.