Stanoveni vybraných matrixmetaloproteináz v nádorových buněčných liniích a v sérech pacientů s karcinomem prostaty - Axmanová, Martina (2012)
Tato práce se zabývá stanovením matrix metaloproteináz 2 a 9 jako možného doplňujícího nádorového markeru ve vzorcích sér pacientů s karcinomem prostaty a v lyzátech nádorových buněčných linií.