Konformní zobrazení - Pospíšilová, Hana (2012)
Tato diplomová práce se zabývá konformním zobrazením, a to zobrazením v bodě, na množině a elementárními funkcemi. Obsahuje základy teorie této problematiky. Hlavní důraz je kladen na zpracování ukázkových řešených příkladů. K ověření zvládnutí matematických postupů slouží doplňkové neřešené příklady s výsledky. Nezbytným předpokladem pro pochopení a využití této práce je nutná znalost základů analýzy v komplexním oboru.