Stáří a víra - Láníčková, Barbora (2012)
Diplomová práce poskytuje pohled na stáří a víru. Hodnotí místo a význam víry v životě seniorů. Zabývá se smyslem stáří a spirituální dimenzí starého člověka. Práce je zaměřena na analýzu výsledků získaných průzkumným šetřením u seniorů.