Kvalita binokulárního vidění po operaci strabismu u dětí a dospělých - Janatová, Veronika (2012)
Bakalářská práce se zabývá rozborem binokulárního vidění od vývoje přes jeho formy k podmínkám jednoduchého binokulárního vidění. Další část je věnována okohybným svalům a jejich funkcím. Práce dokumentuje výsledky operací u dětí a dospělých na základě studií Fakultní dětské nemocnice v Brně.