Analytická teorie kuželoseček a kvadrik - Kodetová, Marie (2012)
Cílem této práce je nashromáždit sadu příkladů tak, aby bylo možné je použít v aplikaci IS MU - Odpovědníky - jak k procvičování, tak ke zkoušení látky předmětu M5510 Teorie kuželoseček a kvadrik. Celá práce je rozdělena do dvou kapitol, z nichž první je věnována sadám příkladů, které jsou rozčleněny v podkapitolách tak, aby znalost látky potřebné k jejich řešení korespondovala s náplní probírané látky ve třinácti týdnech semestru. Druhá kapitola se pak věnuje tvorbě odpovědníků, tzn. popisu postupu a způsobu, jakým lze docílit konečné podoby odpovědníku, který je výstupem celé práce. Výsledkem práce je tedy jakási elektronická sbírka úloh určená pro studenty a vyučující výše zmíněného předmětu jak k domácímu procvičování, tak i k průběžnému a závěrečnému testování.