Nejčastější problémy při kojení fyziologického novorozence - Petříčková, Veronika (2012)
Bakalářská práce se zabývá nejčastějšími problémy při kojení fyziologických novorozenců v prvních dnech po porodu. Cílem práce je zmapovat situaci v oblasti problémového kojení, zjistit, jaká je informovanost matek a jejich schopnost problémy řešit. Těžiště práce tvoří kvalitativní typ výzkumu. Rozhovor je veden se šesti matkami. Zaměřuje se na řešení určitého problému v oblasti kojení jak ze strany matky, tak i zdravotnického personálu. Součástí bakalářské práce je vytvořená edukační prezentace s videem.