Informovanost seniorů o poskytování první pomoci - Čapková, Paula (2012)
Diplomová práce na téma Informovanost seniorů o poskytování první pomoci se v teoretické části zabývá historií a základním rozdělením první pomoci, charakteristikou stavů ohrožujících život, gerontologií, kognitivními funkcemi v seniorském věku a úrazy ve stáří. Obsahem praktické části je analýza získaných dat z dotazníkového šetření a statistické vyhodnocení platnosti hypotéz.