Využívanie hodnotiacich nástrojov v starostlivosti o seniorov - Ulrichová, Katarína (2012)
Diplomová práca v teoretickej časti poskytuje stručný prehľad problematiky hodnotiacich nástrojov. Ďalej sú v nej charakterizované najčastejšie využívané hodnotiace nástroje. Praktická časť je tvorená súhrnnou správou z jednorazového výskumného šetrenia, ktoré bolo realizované na interných, geriatrických a oddeleniach dlhodobo chorých šiestich zdravotníckych zariadení. Zber údajov prebehol formou dotazníkového šetrenia. Analýza a interpretácia výsledkov mapuje využívanie hodnotiacich nástrojov v súčasnej ošetrovateľskej praxi.