Management chronických ran v domovech pro seniory - Mužíková, Miroslava (2012)
Diplomová práce je zaměřená na management chronických ran v domovech pro seniory. Teoretická část seznamuje s pobytovými sociálními službami pro seniory, popisuje specifické odlišnosti ošetřovatelské péče v Domovech pro seniory, předkládá informace o řízené koordinované péči o chronickou ránu. Praktická část diplomové práce porovnává vybraná preventivní a terapeutická opatření proti vzniku chronických ran v domovech pro seniory.