Specifika hodnocení bolesti u seniorů - Ďuranová, Katarína (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení bolesti. Je zaměřena na zhodnocení znalostí a zvyklostí všeobecných sester v oblasti hodnocení bolesti se zvláštním zřetelem na seniorskou populaci. Empirická část vychází z dotazníkového šetření provedeného v rámci projektu Podpora sociokulturní a odborné kompetence profesionálních pečovatelů (NLZP) o seniory (MUNI/A/0877/2010) mezi profesionálními pečujícími v klinické praxi.