Aktivizace seniorů ve zdravotnických a sociálních zařízeních - Vaňková, Petra (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou aktivizace seniorů ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Teoretická část je zaměřena na obecnou charakteristiku stárnutí a stáří, zdravotně - sociální problematiku a možnosti aktivizace seniorů. Ve výzkumné části jsou ověřovány možnosti aktivizace ve vybraných zařízeních.