Informovanost seniorů před a po implantaci kardiostimulátoru - Glűcková, Michaela (2012)
Diplomová práce se zabývá edukací seniorů před a po implantaci kardiostimulátoru. Samotná práce se dělí na dvě části. V první, teoretické části, jsme se zaměřili na onemocnění, jež vedou k implantaci kardiostimulátoru, na přístroj jako takový (složení přístroje, popis funkcí, historický vývoj přístroje) a na podmínky pro jeho implantaci (uvedené dle České kardiologické společnosti). Druhá část práce je empirická. Zabýváme se v ní analýzou dat, získaných z dotazníkového šetření, jejich statistickým zpracováním a vyhodnocením v závislosti na cílech a hypotézách.