Metody kvadratického programování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fišnarová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Došlý, Ondřej, 1956- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
Cover Image
LEADER 02075ntm a22004937a 4500
001 MUB01000714974
003 CZ BrMU
005 20120507083252.0
008 120507s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 519.1/.8  |x Kombinatorika. Teorie grafů. Matematická statistika. Operační výzkum. Matematické modelování  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 519.85  |2 MRF 
080 |a 519.853  |2 MRF 
080 |a 519  |2 MRF 
100 1 |a Fišnarová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Metody kvadratického programování  |h [rukopis] /  |c Simona Fišnarová 
260 |c 2001 
300 |a 33 l. 
500 |a Vedoucí práce: Ondřej Došlý 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2001 
650 0 7 |a matematická optimalizace  |7 ph122672  |2 czenas 
650 0 7 |a nelineární programování  |7 ph293203  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematical optimization  |2 eczenas 
650 0 9 |a nonlinear programming  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Došlý, Ondřej,  |d 1956-  |7 ola2003201125  |% UČO 2317  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra matematiky  |7 kn20050428005  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20120507  |l MUB01  |h 0832 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2043 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120627  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120713  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140107  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0237 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20170928  |l MUB01  |h 1322 
CAT |c 20200429  |l MUB01  |h 1335 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-6208  |5 3145153546  |8 20120507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180417 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-6208  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK