Škoda u majetkových trestných činů - Veselá, Ivana; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2011)
Rigorózní práce Škoda u majetkových trestných činů se v úvodu zabývá výkladem pojmu škoda a následně rozebírá zjišťování a stanovení výše škody v průběhu celého trestního řízení.
This paper named Damage of Property Crimes in the introduction deals with the interpretation of the damage and then discusses the detection and determination of the size of damage throughout the entire criminal proceedings.
Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2011
Anglické resumé
Keywords: majetkové trestné činy; offences against property; rigorózní práce; doctoral dissertations