Analýza činnosti poradenských zariadení v Slovenskej republike so zreteľom na žiakov s vývinovými poruchami učenia v inkluzívnej škole - Sedláčková, Alena (2012)
Rigorózna práca a výskumný projekt rigoróznej práce je zameraný na analyzovanie činnosti poradenských zariadení v Slovenskej republike so zreteľom na žiakov s vývinovými poruchami učenia v rámci platných legislatívnych podmienok, analyzovanie možnosti špeciálnej pedagogickej podpory pre žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami a zvlášť poskytovania špeciálno-pedagogickej podpory pre žiakov s vývinovými poruchami učenia v oblasti vzdelávania.