Isabella : from Auschwitz to freedom /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Leitner, Isabella, 1924-2009 (Author), Leitner, Irving A., 1920- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: [S.l.] : Xlibris, 2000
Subjects:
LEADER 02636nam a22006857a 4500
001 MUB01000711627
003 CZ BrMU
005 20120810073502.0
008 120403s2000 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
020 |a 0-7388-5483-2 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(4)  |x Dějiny Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a (=411.16)  |2 MRF 
080 |a 323.28  |2 MRF 
080 |a (439)  |2 MRF 
080 |a 323.12"1939/1945"  |2 MRF 
080 |a 343.819.5  |2 MRF 
080 |a (438)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Leitner, Isabella,  |d 1924-2009  |7 xx0104263  |4 aut 
245 1 0 |a Isabella :  |b from Auschwitz to freedom /  |c Isabella Leitner and Irving A. Leitner 
260 |a [S.l.] :  |b Xlibris,  |c 2000 
300 |a 233 s., [8] s. obr. příl. 
600 1 7 |a Leitner, Isabella,  |d 1924-2009  |7 xx0104263  |2 czenas 
610 2 7 |a Osvětim (koncentrační tábor)  |7 olak2003164504  |2 czenas 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a Židé  |7 ph127782  |x perzekuce  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a Židé  |7 ph127782  |z Maďarsko  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a holocaust (1939-1945)  |7 ph117203  |2 czenas 
650 0 7 |a koncentrační tábory  |7 ph121782  |z Polsko  |2 czenas 
650 0 9 |a Jews  |2 eczenas 
650 0 9 |a concentration camps  |2 eczenas 
650 0 9 |a holocaust (1939-1945)  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
700 1 |a Leitner, Irving A.,  |d 1920-  |7 xx0104267  |4 aut 
CAT |a VACULIKOVA  |b 02  |c 20120403  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20120511  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 1223 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2041 
CAT |a KARAFIAT  |b 02  |c 20120810  |l MUB01  |h 0735 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130215  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20150401  |l MUB01  |h 1511 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150509  |l MUB01  |h 0055 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1225 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150814  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0234 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20170616  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20200429  |l MUB01  |h 1332 
M54 |a 940.53 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-22454  |5 2571204765  |4 *  |8 20120403  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |s výměna 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-22454  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD