Časová působnost právních norem - Vojíř, Petr (2011)
Tato práce je věnována tématu časové působnosti právních norem; její autor si v ní klade za cíl kriticky pohlédnout na definice časové působnosti právních norem a jiných souvisejících právních pojmů, které jsou podávány v současné české právní vědě, i analyzovat legislativní i soudní praxi v oblasti časové působnosti právních norem.