Pojem a obsah právních úkonů na internetu - Koščík, Michal (2011)
Práce se zabývá pojmem a obsahem právních úkonů na internetu. Práce je rozdělena na teoretickou a aplikační část. Teoretická se zabývá obecnými východisky k pojmu právního úkonu a regulaci internetové komunikace obecně. Aplikační část se zabývá pozitivněprávní úpravou dané problematiky.