Retailový a korporátní credit scoring - Krejčová, Eva (2012)
Diplomová práce „Retailový a korporátní credit scoring“ se zabývá problematikou hodnocení retailových a korporátních klientů finančních institucí pomocí kvalitativních i kvantitativních metod. V práci jsou popsány zejména matematické metody credit scoringu, finanční analýzy a rating klientů. Je zde taktéž popsán a patřičně komentován rozdíl mezi scoringem retailových a korporátních klientů.