Symetrie reálných ploch v komplexním prostoru - Reiss, Jan (2012)
Tato práce se zabývá zkoumáním oblastí a nadploch v n-rozměrném komplexním prostoru. V první části je zaveden n-rozměrný komplexní prostor a pojmy s ním související. Vše je doplněno příklady a komentáři. Druhá část práce se zabývá nadplochami konečného a nekonečného typu. Jsou zde uvedeny podmínky pro normální tvar a postup jak takového tvaru dosáhnout. Poslední kapitola pak zkoumá reálnou nadplochu nekonečného typu v=ux.