Regionální operační program NUTS II Jihovýchod a jeho vliv na rozvoj cestovního ruchu v Jihomoravském kraji a kraji Vysočina - Pelikán, Tomáš (2011)
Práce se zabývá problemtikou podpory cestovního ruchu z fondů Evropské unie. Zejména prostřednictvím regionálních operačních programů v podobě Společného regionálního operačního programu a jednotlivých regionálních operačních programů a jejich dopadem na území regionu NUTS II Jihovýchod.