Stadt der Engel, oder, The overcoat of Dr. Freud /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wolf, Christa, 1929-2011 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Berlin : Suhrkamp, 2011
Edition:1. Aufl.
Series:Suhrkamp-Taschenbuch ; 4275
Subjects:
LEADER 01464nam a22003737a 4500
001 MUB01000706655
003 CZ BrMU
005 20120220085231.0
008 120215s2011 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
020 |a 978-3-518-46275-1 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.112.2-3  |x Německá próza, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.112.2-3  |2 MRF 
100 1 |a Wolf, Christa,  |d 1929-2011  |7 jn19990009239  |4 aut 
245 1 0 |a Stadt der Engel, oder, The overcoat of Dr. Freud /  |c Christa Wolf 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Berlin :  |b Suhrkamp,  |c 2011 
300 |a 414 s. 
490 1 |a Suhrkamp-Taschenbuch ;  |v 4275 
655 7 |a německé prózy  |7 fd132943  |2 czenas 
830 0 |a Suhrkamp-Taschenbuch ;  |v 4275 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20120215  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20120217  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20120220  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0155 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1358 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0706 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0229 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1257 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 germanistika-URVÁ  |5 2571202456  |4 Zakázka 2223  |8 20120215  |f 77  |f Dlouhodobá  |s grant2200 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d germanistika-URVÁ  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER