Volné grupy - Pluháčková, Hana (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá tématikou volných grup. V první kapitole jsou formulována základní tvrzení a pojmy teorie volných grup jako např. redukované slovo, normální tvar slova. V druhé kapitole se práce zabývá Nielsenovou-Schreierovou větou a jejím důkazem. Tato témata jsou také prezentována na příkladech.