Hydrogeologické posouzení nového vodního zdroje pro ZOO Brno - Galová, Veronika, 1986- (2012)
Zoologická zahrada v Brně nemá dostatečný zdroj užitkové a pitné vody. Proto byly v bývalém areálu VUT v obci Kníničky vyhloubeny dva vrty, ve kterých byly popsány petrografické profily a zjištěny hydraulické parametry zvodněných hornin. Na základě hydrodynamických zkoušek a následném počítačovém modelování bude zjištěn režim podzemních vod, bude určeno dostatečné čerpané množství vody z jímaných vrtů.