Post Cretaceous tectonic evolution of the eastern part of the Black sea - Sheya, Cameron R.; Melichar, Rostislav, 1961-; Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (2012)
Tato studie využívá 49 seismických profilů, gravimetrická a magnetometrická data, strukturní a stratigrafické údaje a souhrn známých literárních podkladů k interpretaci stavby zemské kůry a vymezení hlavních tektonických a sedimentologických událostí, které se podílely na vzniku a vývoji pánve.
This study utilizes a series of 49 reflection seismic profiles, gravity and magnetic data, structural and stratigraphic data and a synthesis of known literature to formulate and interpret the crustal architecture and principal tectonic and sedimentologic events that a efected the basin throughout the evolution.
Vedoucí práce: Rostislav Melichar
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2012
Keywords: sedimentologie; tektonické poměry; tektonika; geotectonics; sedimentology; Černé moře; Black Sea; Black sea; diplomové práce; master's theses