Cornelii Taciti Libri qui supersunt. Tomus prior, Libros ab excessu Divi Augusti continens /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tacitus, Publius Cornelius, asi 55-asi 116 (Author)
Other Authors: Halm, Karl, 1809-1882 (Editor)
Format: Book
Language:Latin
Published: Lipsiae : Aedibus B.G. Teubneri, 1884
LEADER 01476nam a22003617a 4500
001 MUB01000705164
003 CZ BrMU
005 20120131140834.0
008 120131s1884 gw ||||| |||||||||||lat d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.124  |x Latinská literatura, latinsky psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Tacitus, Publius Cornelius,  |d asi 55-asi 116  |7 jn19990008405  |4 aut 
245 1 0 |a Cornelii Taciti Libri qui supersunt.  |n Tomus prior,  |p Libros ab excessu Divi Augusti continens /  |c quartum recognovit Carolus Halm 
246 1 |a Libri qui supersunt 
260 |a Lipsiae :  |b Aedibus B.G. Teubneri,  |c 1884 
300 |a iv, 373 s. 
700 1 |a Halm, Karl,  |d 1809-1882  |7 jcu2010565168  |4 edt 
CAT |a SVECOVA  |b 02  |c 20120131  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20120131  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20120322  |l MUB01  |h 1853 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1521 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150501  |l MUB01  |h 0206 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161005  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1256 
M54 |a 871 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-47572  |5 2571201699  |8 20120201  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-47572  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD