Religiozita Romů v městském prostředí. Případová studie baptistické skupiny Odel Hin Drom - Vávrová Mašková, Jana (2011)
Tématem této práce je fenomén romské religiozity v městském prostředí. Práce je koncipována jako případová studie brněnského romského sboru hlásícího se k Bratrské jednotě baptistů. Práce se zaměřuje především na otázky spjaté s proměnou identity v důsledku konverze.