Práva k průmyslovému vlastnictví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Horáček, Roman, 1966- (Author), Čada, Karel (Author), Hajn, Petr, 1935- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : C.H. Beck, 2011
Edition:2., dopl. a přeprac. vyd.
Series:Právnické učebnice (C.H. Beck)
Subjects:
LEADER 04612nam a22009497a 4500
001 MUB01000703386
003 CZ BrMU
005 20171002101529.0
008 120117s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
015 |a cnb002257498 
020 |a 978-80-7400-417-9 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD022 
072 7 |a 347.7  |x Obchodní právo. Finanční právo. Právo průmyslového vlastnictví. Patentové právo. Autorské právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.77  |2 MRF 
080 |a 347.771  |2 MRF 
080 |a 347.773  |2 MRF 
080 |a 005.336.4  |2 MRF 
080 |a 347.776  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
080 |a 347.7  |2 MRF 
100 1 |a Horáček, Roman,  |d 1966-  |7 mzk2004217500  |4 aut 
245 1 0 |a Práva k průmyslovému vlastnictví /  |c Roman Horáček, Karel Čada, Petr Hajn 
250 |a 2., dopl. a přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b C.H. Beck,  |c 2011 
300 |a xxvii, 480 s. 
490 1 |a Právnické učebnice 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a právo průmyslového vlastnictví  |7 ph116144  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslové vlastnictví  |7 ph124754  |2 czenas 
650 0 7 |a patenty  |7 ph115690  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslové vzory  |7 ph124755  |2 czenas 
650 0 7 |a know-how  |7 ph121682  |2 czenas 
650 0 7 |a užitné vzory  |7 ph116549  |2 czenas 
650 0 7 |a nekalá soutěž  |7 ph137492  |2 czenas 
650 0 9 |a industrial property law  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial property  |2 eczenas 
650 0 9 |a patent licenses  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial patents  |2 eczenas 
650 0 9 |a know-how  |2 eczenas 
650 0 9 |a utility models  |2 eczenas 
650 0 9 |a unfair competition  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Čada, Karel  |7 jn19981002506  |4 aut 
700 1 |a Hajn, Petr,  |d 1935-  |7 jk01033118  |% UČO 683  |4 aut 
830 0 |a Právnické učebnice (C.H. Beck) 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20120117  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20120216  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0154 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2037 
CAT |c 20120828  |l MUB01  |h 2000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1348 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0701 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0226 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20161107  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20171002  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20200406  |l MUB01  |h 0453 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 PRA-1452  |5 4200465862  |8 20120216  |f 70  |f Prezenční  |g 58/12  |r 20120216 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 PRA-1452  |5 4200465868  |8 20120217  |f 74  |f Měsíční  |g 65/12  |r 20120217 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 a  |5 3129152302  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 b  |5 3129152303  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 c  |5 3129152304  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 d  |5 3129152305  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 e  |5 3129152306  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593 f  |5 3129158448  |4 Fa č. 496/13, 83  |8 20131204  |f 74  |f Měsíční  |r 20131204 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-593  |5 3129152301  |4 Fa č. 15/12, 87  |8 20120117  |f 74  |f Měsíční  |r 20120117 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d O.Dv-593 f  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 0  |h N  |i 233  |j VV-1 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d PRA-1452  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 22  |j VOLNY