Právní poradce v mateřství - Hanzlík, Václav (Knihovnička Vlasty ;, 1976)
Publikace, zachycující právní stav k 1.1.1976, informuje o zvláštních pracovních podmínkách těhotných žen a matek, o délce mateřské dovolené, o nemocenském pojištění pracovnic, o dávkách v mateřství, o přídavcích na děti, onároku na mateřský příspěvek a o zabezpečení rodiny pracovníka, který byl povolán ke službě v ozbrojených silách.