Vlastnosti a viskozita pryskyřic založených na bisfenolu A s ohledem na podnikovou praxi - Straňáková, Eva, 1986- (2011)
Tato práce byla zaměřena na vývoj metody pro predikci viskozity směsí epoxidových pryskyřic na bázi bisfenolu A v závislosti na složení směsi a její teplotě. Tato metoda by měla být použitelná ve výrobní praxi v podnicích, které tyto pryskyřice zpracovávají, a usnadnit tak vývoj laminačních směsí, lepidel, kompozitů i licích směsí.