Pěstování kaktusů - Fleischer, Zdeněk, 1905-1978; Schütz, Bohumil, 1903-1993; Killberger, Karel (Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1978)
Do třetího vydání příručky byly zařazeny nové druhy kaktusů a objasněny některé záhady metabolismu. Obrazová část byla vybavena většinou novými fotografiemi a podstatně se zvýšil počet barevných snímků.
Obálka: Ondřej Švarc
89501-139500 výt.
Přehl. lit.
Názvový a věcný rejstřík
Barev. fot. na frontispice
Keywords: kaktusářství; kaktusy; cactus cultivation; cactuses