Pěstování kaktusů - Fleischer, Zdeněk, 1905-1978 (Rostlinná výroba, 1978)
Do třetího vydání příručky byly zařazeny nové druhy kaktusů a objasněny některé záhady metabolismu. Obrazová část byla vybavena většinou novými fotografiemi a podstatně se zvýšil počet barevných snímků.