Dvojí občanství v právu mezinárodním, evropském a českém - Podivínová, Martina (2011)
Práce se zabývá problematikou dvojího státního občanství (bipolitismu), a to z pohledu práva mezinárodního, evropského a českého. Obsah práce je zaměřen jak na obecný výklad institutů státního občanství a bipolitismu, tak i na jednotlivé, dílčí otázky s nimi související.