Jahody - Harant, Miloš; Zacha, Vladimír, 1925-1995; Killberger, Karel (Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1975)
Začínající i zkušení zahrádkáři naleznou v příručce cenné rady pro volbu vhodných odrůd a přípravu půdy i informace o nejvhodnějších způsobech výsadby. Příručka rovněž popisuje práce v jahodovně od podzimu do sklizně, doporučuje správný způsob hnojení, zavlažování a ošetřování jahodníku po sklizni a seznamuje s jeho nejčastějšími chorobami a škůdci. Druhé vydání přihlíží k nejnovějším poznatkům a zkušenostem při pěstování jahod.
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
100001-150000 výt.
Keywords: jahody; pěstování ovocných rostlin; fruit-culture; strawberries