Povrchové úpravy papíru plazmovými tryskami - Tiefenbachová, Lucie (2011)
Tato práce je založena na experimentálních metodách při používání plazmových trysek. Zkoumá, jaké jsou nejvhodnější podmínky a chemické látky vytváření ultrahydrofobní vrstvy na materiálu, který jsem si zvolila. Určuje nám vhodné podmínky k udržení ultrahydrofobní vrstvy na papíru.