Finanční analýza průmyslového podniku - Fojtová, Jana; Benada, Luděk, 1979-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce „Finanční analýza průmyslového podniku“ se v první části zabývá definicemi finanční analýzy, různými přístupy k finanční analýze, jejími uživateli, zdroji a metodami. Druhá část se věnuje jejím ukazatelům. V následujících částech jsou uvedeny základní informace o společnosti ROSTEX VYŠKOV, s. r. o. a její finanční analýza. Dále je zde uveden návrh na vylepšení situace společnosti.
Bachelor´s thesis "The Financial Analysis of an Industrial Enterprise" in the first part deals with definitions of financial analysis, different approaches to financial analysis, its users, sources and methods. The second part deals with the indicators. The following sections provide basic information about ROSTEX VYŠKOV, Ltd. and its financial analysis. Furthermore, there is shown a proposal for improving the situation of the company.
Vedoucí práce: Luděk Benada
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2011
Keywords: finanční analýza; financial analysis; bakalářské práce; bachelor's theses