Finanční analýza průmyslového podniku - Fojtová, Jana (2011)
Bakalářská práce „Finanční analýza průmyslového podniku“ se v první části zabývá definicemi finanční analýzy, různými přístupy k finanční analýze, jejími uživateli, zdroji a metodami. Druhá část se věnuje jejím ukazatelům. V následujících částech jsou uvedeny základní informace o společnosti ROSTEX VYŠKOV, s. r. o. a její finanční analýza. Dále je zde uveden návrh na vylepšení situace společnosti.