Judikovaná příslušnost Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže k přezkumu zadávání veřejných zakázek malého rozsahu - její rozsah a dopad na veřejné zadavatele - Bergerová, Markéta (2011)
Práce vychází z čerstvě vydaného judikátu Nejvyššího správního soudu, který vyslovil příslušnost Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže k dohledu nad zadáváním veřejných zakázek malého rozsahu. V práci se zaměřuji na rozsah tohoto přezkumu a dopadu na veřejné zadavatele.