Management zdravé výživy u dětí ve věku 3-6 let ze strany rodičů - Beránková, Lenka (2011)
Bakalářská práce s názvem: „Management zdravé výživy u dětí ve věku 3-6 let ze strany rodičů“ je zaměřena na stravovací návyky a pitný režim dětí v předškolním věku. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části uvádí poznatky týkající se výživy a pitného režimu dětí. V praktické části zjišťuje, zda je u těchto dětí dodržováno doporučené množství vybraných druhů potravin.