Edukace žen před plánovanou operací sectio caesarea - Feňová, Lenka (2011)
V bakalářské práci jsem se zaměřila na problematiku edukace žen, jejichž těhotenství je ukončeno císařským řezem. Jejím obsahem je v teoretické části problematika edukace samotné a stručná charakteristika císařského řezu. Praktická část obsahuje šetření mapující současnou úroveň edukace ve zdravotnických zařízeních v Brně a upozorňuje na některé nedostatky.