Úroveň znalostí v poskytování první pomoci u rodičů dětí mladšího školního věku - Chmelová, Marcela (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou poskytování první pomoci u dětí a mapuje úroveň znalostí v této problematice u rodičů dětí mladšího školního věku. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretickém celku jsou popsány základní postupy při poskytování první pomoci u dětí. V praktické části je vyhodnoceno anonymní dotazníkové šetření, které mapovalo úroveň znalostí v první pomoci u rodičů dětí mladšího školního věku, jejich zájem o problematiku a další vzdělávání. Bakalářská práce je příspěvkem ke zvýšení informovanosti laické veřejnosti v poskytování první pomoci u dětí.